Heb je een vraag?

Welkom op onze Veelgestelde Vragen pagina! Hier hebben we antwoorden verzameld op de meest gestelde vragen over de Go Ahead Eagles Soccer Camps. Staat je vraag er niet tussen? Geen probleem, stuur een mail naar soccercamps@ga-eagles.nl en we helpen je graag verder!

Algemeen

Moet je lid zijn van een voetbalclub om mee te doen?

Nee, je hoeft geen lid te zijn van een voetbalclub om mee te doen. Onze voetbalkampen zijn open voor alle enthousiaste kinderen die van voetballen houden, ongeacht of ze bij een club zijn aangesloten.

Kun je met een vriendje meedoen?

Ja, natuurlijk! We moedigen vrienden aan om samen te komen. Geef gewoon de naam van je vriendje op bij de inschrijving, en we zorgen ervoor dat jullie in hetzelfde team zitten.

Wat is het verschil tussen de voetbalschool en het voetbalkamp?

De voetbalschool bij Go Ahead Eagles Soccer Camps bestaat uit cycli van wekelijkse trainingen die elk 75 minuten duren. Daarentegen zijn de voetbalkampen 2- of 3-daagse evenementen. Terwijl de voetbalschool voornamelijk gericht is op het ontwikkelen van voetbalvaardigheden, ligt de focus bij het Go Ahead Eagles Soccer Camps meer op de beleving van Go Ahead Eagles, het hebben van plezier en het maken van nieuwe vriendjes.

Wat is het voetbalniveau van de deelnemers?

Bij Go Ahead Eagles Soccer Camps zijn kinderen van alle niveaus welkom. Onze professionele trainers zorgen voor een uitdagende en plezierige voetbaltraining die geschikt is voor elk kind. Als het voetbalniveau van je kind boven de rest van de groep uitsteekt, zal de trainer je kind doorschuiven naar een hogere trainingsgroep. Hierdoor creëren we meer weerstand, waardoor je kind beter wordt uitgedaagd en nog beter leert voetballen. Persoonlijke ontwikkeling en uitdaging vinden we belangrijk, en we streven ernaar om elk kind op zijn of haar eigen niveau te laten voetballen. Doordat het kamp geschikt is voor kinderen van elk niveau kunnen we geen garanties geven. We doen ons best!

Mijn kind gaat alleen. Hoe helpen jullie hem of haar daarbij?

Het merendeel van de kinderen komen alleen naar de Go Ahead Eagles Soccer Camps. Onze trainers zijn ervaren in het helpen van kinderen om snel vrienden te maken en zich onderdeel van het team te voelen. Onze ervaring is dat elk kind zich snel op zijn of haar gemak voelt en het jammer vindt dat het Go Ahead Eagles Soccer Camps voorbij is.

Mogen ouders/verzorgers blijven kijken?

Ouders en verzorgers zijn van harte welkom om te blijven kijken naar de training. Je kunt een plekje vinden naast het veld of op de tribune om van het spel te genieten. We vragen je wel vriendelijk om je niet actief met het spel op het veld te bemoeien, zodat de spelers en trainers lekker kunnen voetballen.

Wanneer ontvang je meer informatie?

Uiterlijk één week vooraf aan het kamp ontvang je bericht met alle details, inclusief de planning, wat je moet meenemen, en andere belangrijke informatie. Houd je e-mail in de gaten!

Voetbal

Kun je gescout worden tijdens de Go Ahead Eagles Soccer Camps?

De Go Ahead Eagles Soccer Camps zijn vooral gericht op het maken van plezier en ontwikkeling van het voetbalniveau van alle kinderen. Regelmatig zijn er mensen aanwezig van de jeugdopleiding en gebeurt het wel eens dat een kind opvalt en wordt uitgenodigd. Maar onthoud, de focus ligt op het hebben van een geweldige tijd en lekker voetballen.

Hoe worden de teams ingedeeld?

De teams worden in eerste instantie ingedeeld op leeftijd. Als echter snel blijkt dat een kind niet in het juiste team is ingedeeld, zullen we de indeling aanpassen. Zo zorgen we ervoor dat ieder kind wordt uitgedaagd op zijn of haar eigen niveau, wat zorgt voor de beste voetbalervaring voor elk kind.

Is het programma dit jaar hetzelfde als vorig jaar?

Hoewel de opzet van het Go Ahead Eagles Soccer Camps vergelijkbaar is, zorgen we elk jaar meerdere keren voor nieuwe en frisse inhoud om de kinderen uit te dagen en te verrassen. Zo zijn we altijd bezig om de voetbal oefeningen te verbeteren en de animatie elementen aan te passen.

Wat is het verschil tussen een 2- en 3-daags kamp?

Voor elk kamp, ongeacht of het een 2- of 3-daagse is, is er een uitdagend voetbalprogramma en bijzondere Go Ahead Eagles belevingen. Het belangrijkste verschil zijn de kosten voor deelname aan het Go Ahead Eagles Soccer Camps.

Kan je ook 1 of 2 dagen meedoen?

We moedigen deelnemers aan om het hele Go Ahead Eagles Soccer Camps mee te doen voor de leukste ervaring. We begrijpen echter dat dit niet altijd mogelijk is. Houd er rekening mee dat, vanwege de specifieke opzet van het Go Ahead Eagles Soccer Camps, het niet mogelijk is om korting te geven op het inschrijfgeld als je slechts een gedeelte mee doet.

Kan je één keer voor de proef mee trainen bij de voetbalschool?

Helaas is het momenteel niet mogelijk om slechts één keer mee te trainen bij de Go Ahead Eagles voetbalschool. Uit onze ervaring blijkt dat kinderen gedurende de volledige 10 weken enorm genieten van de trainingen, en vaak teleurgesteld zijn als het voorbij is.

Aanmelden & Betalen

Ik heb betaald, maar geen bevestiging ontvangen. Wat moet ik doen?

Controleer eerst je spam- of ongewenste e-mailmap. Vind je daar ook geen bevestiging, neem dan contact op via soccercamps@ga-eagles.nl. We zullen je zo snel mogelijk helpen. Als je een bewijs van betaling hebt is de ervaring dat het altijd oké is.

Het kamp is vol. Wat nu?

We hanteren een maximaal aantal aanmeldingen voor het Go Ahead Eagles Soccer Camps, en vol is vaak echt vol. Het kan echter voorkomen dat er toch extra plekken vrijkomen. Houd daarvoor onze website goed in de gaten. Als je zeker wilt zijn van deelname aan de Go Ahead Eagles Soccer Camps, raden we je aan om je zo snel mogelijk aan te melden en niet te lang te wachten.

Wat gebeurt er als ik mijn aanmelding moet annuleren?

Annuleren van een inschrijving voor een event is niet mogelijk. Wel kan tot twee weken voor het ingeschreven event via e-mail een verzoek worden ingediend voor overplaatsing naar een ander vergelijkbaar event in het huidige kalenderjaar/voetbalseizoen.

Zijn er Go Ahead Eagles Soccer Camps tijdens elke schoolvakantie?

We doen ons best om elke schoolvakantie leuke Go Ahead Eagles Soccer Camps te organiseren. Hou de website daarom goed in de gaten en volg ons op de socials voor de laatste nieuwtjes.

Ik heb al een tenue van een vorige editie. Kan ik korting krijgen?

Voor de uitstraling en beleving van het kamp vinden we het belangrijk dat alle kinderen in hetzelfde tenue op het veld staan. Omdat we bovendien regelmatig van kleurstelling wisselen, is het niet mogelijk om je kind aan te melden zonder een nieuw tenue voor deze editie te bestellen.

Bijzonderheden

Mijn kind heeft een speciaal dieet. Houden jullie hiermee rekening?

Ja, we begrijpen dat sommige kinderen speciale dieetbehoeften hebben. Als je kind een speciaal dieet volgt, geef dit dan aan bij de aanmelding voor het kamp. Wij zullen hier rekening mee houden tijdens het Go Ahead Eagles Soccer Camps. Bij vergaande dieetbehoefte vertrouwen we op je medewerking en is het mogelijk apart lunch mee te geven.

Mijn kind gebruikt medicijnen. Hoe gaan jullie hier mee om?

De gezondheid van je kind is belangrijk voor ons. Als je kind medicijnen nodig heeft, kan je dit melden bij de inschrijving. Bij aankomst kan je dit nogmaals bespreken met de veld coordinator. We zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de medicatie op de juiste manier en op het juiste tijdstip wordt toegediend. 

Wat als je ziek of geblesseerd bent vlak voor of tijdens het kamp?

Als je kind ziek wordt of geblesseerd raakt vlak voor het kamp, neem dan contact met ons op om de situatie te bespreken. Afhankelijk van de timing en de omstandigheden proberen we samen een oplossing vinden. Als je kind tijdens het kamp ziek wordt of een blessure oploopt zullen we de nodige 1e hulp leveren. Is het onverhoopt niet mogelijk om de rest van het Go Ahead Eagles Soccer Camps te volgen dan retourneren we het inschrijvingsbedrag niet.

Overige Vragen

Mijn vraag staat niet tussen de veelgestelde vragen. Wat nu?

Als je een vraag hebt die hier niet tussen staat kan je contact met ons opnemen via soccercamps@ga-eagles.nl. We zullen snel met een passende reactie komen.

Wat gebeurt er met gevonden voorwerpen?

Het gebeurt regelmatig dat er een bidon of trainingsvest blijft liggen. Ook wij zijn vaak te gast op de locatie. Daarom is ons verzoek om contact op te nemen met de organiserende club waar het kamp werd gehouden. Zij hebben de gevonden voorwerpen en kunnen je het beste helpen met het vinden van je spullen.

Ik heb het verkeerde tenue ontvangen, wat nu?

Excuses voor het ongemak en vervelend dat er iets fout is gegaan. Laat dit zo snel mogelijk weten bij de veld coordinator van het Go Ahead Eagles Soccer Camps en geef de details van het probleem door. We gaan ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en je het juiste tenue toe te sturen.

Wat doen jullie als het slecht weer is?

Bij de Go Ahead Eagles Soccer Camps zorgen we ervoor dat het weer de voetbalpret niet bederft! Als het weer het niet toelaat om buiten te trainen, hebben we alternatieve activiteiten binnen klaarstaan. We zijn voorbereid op alle weersomstandigheden.

Worden er foto’s gemaakt bij de Go Ahead Eagles Soccer Camps?

Ja, er worden foto's gemaakt tijdens het kamp om de geweldige momenten en ervaringen vast te leggen. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden en worden regelmatig gedeeld op onze website of sociale media. Het wil wel eens gebeuren dat een fotograaf van buiten de organisatie aanwezig is. Dit is niet de bedoeling. Wij zullen daarom ook nooit foto's te koop aanbieden aan deelnemers van de Go Ahead Eagles Soccer Camps.

Wij zijn geïnteresseerd in het organiseren van een Go Ahead Eagles Soccer Camps. Is dat mogelijk?

Natuurlijk! Wij staan altijd open voor samenwerking en het organiseren van een Go Ahead Eagles Soccer Camps bij nieuwe locaties. Neem contact met ons op via soccercamps@ga-eagles.nl, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. We kijken ernaar uit om samen met jullie een fantastisch Go Ahead Eagles Soccer Camps te organiseren!

Is het mogelijk om een Go Ahead Eagles clinic te organiseren voor mijn bedrijf?

Ja, dat is mogelijk! Een Go Ahead Eagles Clinic kan een unieke ervaring zijn voor je bedrijf. Of het nu gaat om teambuilding of gewoon om een leuke dag vol voetbalplezier, we kunnen een clinic op maat maken die aansluit bij de wensen en behoeften van je organisatie. Er is veel mogelijk bij Go Ahead Eagles Soccer Camps. Neem contact met ons op via soccercamps@ga-eagles.nl, en we zullen je helpen bij het organiseren van een onvergetelijke Go Ahead Eagles Clinic voor je bedrijf.